190 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat antiCOVID-19

Vetëm brenda një dite, pra të mërkurën për mosrespektim të masave Anti-Covid,policia ka shqiptuar 190 gjoba. Ndërsa të martën policia shqiptoi gjoba për 233 qytetarë.

Ndërsa në raportin e fundit Ministria e Shëndetësisë bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike (IKShPK), njoftoi për një të vdekur dhe gjashtë raste të reja me koronavirus.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close