1398 tiketa trafiku të shqiptuara brenda 24 orëve

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njoftuar për statistikat e përgjithshme të aksidenteve, arrestimeve e gjobave.

Në 24 orët e fundit nuk ka pasur asnjë aksident trafiku me fatalitet.

Kurse janë shënuar 12 aksidente trafiku me të lënduar.

41 aksidente me dëme materiale.

1398 gjoba për shoferët e 264 gjoba për personat të cilët kanë shkelur masat antiCovid.

Në raportin e Policisë së Kosovës bëhet e ditur se 28 persona të arrestuar, 20 janë dërguar në mbajtje, një person në vuajtje të dënimit dhe asnjë në ndalim policorë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close