Komandanti i KFOR-it takon shefin e ushtrisë serbe

Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari është takuar në Beograd me shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Serbe, Milan Mojsiloviq.

Kjo është bërë e ditur e nga faqja e KFOR-it në Twitter, ku thuhet se në takim u diskutua për sigurinë në Kosovë

“Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari  është takuar në Beograd me shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Serbe, gjeneralin Milan Mojsiloviq. Ata diskutuan për situatën aktuale të sigurisë në Kosovë dhe aktivitetet e ndërmarra për ruajtjen dhe përmirësimin e sigurisë në zonë”, thuhet në njoftimin e tyre.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close