Ish-anëtari i Iluminatit pasi është larguar nga shoqëria sekrete ka zbuluar gjithçka

Një ish-anëtar i shoqërisë sekrete të Iluminatit, i cili kaloi 47 vite të jetës së tij si anëtarë, vendosi të flasë për këtë.

Historia e tij filloi në vitin 1964 ndërsa ndiqte mësimet në Harvard. Ai u bë më i pasur dhe më me ndikim dhe filloi të bashkëpunonte me brokerat me miqtë e tij.

“Një mbrëmje, dy burra me kostume të zeza m’u afruan, më ftuan të shkoja me ta në bodrumin e një shtëpie afër konviktit tim. Pastaj më vendosën në vend dhe më pyetën nëse isha gati për një marrëveshje. Unë gjysma u pajtova dhe hyra. Në dhomë hyri njeriu më i madh që kam parë ndonjëherë dhe u ul me ne në tavolinë. Nuk duhet të më besoni, por është koha të zbuloni të vërtetën”, tha ai. Ai është një nga shtatë personat në historinë e Iluminatit që iu bashkuan të ashtuquajturve ritualin e largimit.

Në Amerikë, sipas ish-anëtarit të Iluminatit, ka 57 bunkerë nëntokësorë dhe 439 në të gjithë botën. Të gjithë bunkerët kontrollohen dhe mirëmbahen nga Illuminati.

Bunkeri më i madh ndodhet në Sao Paulo, Brazil dhe mund të strehojë 5000 njerëz për një periudhë 10 vjeçare. Pikërisht 5000 nga individët më të pasur dhe më të fuqishëm këtu do të ofronin strehim në rast të një lufte bërthamore, natyrore ose fatkeqësive të tjera.

“Nuk e di numrin e saktë, por nga 439 bunkerë në botë, 275 janë ndërtuar ekskluzivisht për qëllime strehimi. Kam qëndruar në një nga bunkerët në Kinë gjatë viteve 1990. Ata janë shumë luksoz, si të rrish në një hotel me 5 yje”, përshkruan ai vendet e fshehura.

Bunkerët përmbajnë drogë – sasi të mëdha kokaine, marihuanë dhe heroinë. Ndërsa tregtia e drogës rritet dhe kartelet bëhen më të fuqishme, fuqia dhe pasuria e Iluminatit rritet. Një pjesë e bunkerit shërben edhe si krematorium për djegien e viktimave të tyre.

Ai pretendon se Programi i Kërkimeve High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) është gjithashtu real. Ndodhet në një bunker nënujor në Oqeanin Paqësor dhe mund të shkaktojë çdo fatkeqësi natyrore që dëshirojnë Iluminati.

Ish-anëtari i shoqërisë sekrete është i bindur se ky produkt ka shkaktuar uraganin Katrina.

“HAARP u përdor për të larguar vëmendjen. Ndërsa zona ishte në kaos, vëmendja u përqendrua diku tjetër dhe inxhinierët u dërguan për t’u përgatitur për derdhjet e naftës në gji. HAARP-in e kontrollojnë shumë shtete kolektivisht dhe ji i sigurt nëse ka nevojë për një fatkeqësi natyrore , do ta shkaktojnë atë”, pohon ai.

Illuminati janë të strukturuar në mënyrë që të ketë një deri në tre liderë kryesorë në rajone më të mëdha të botës. Ai beson se Warren Buffett është lideri kryesor në Amerikën e Veriut, i ndjekur nga Ben Bernanke dhe Lloyd Blankfein, CEO i Bankës Botërore Goldman Sachs. Të tjerë “lojtarë” janë Alex Jones, Bill Clinton, Ram Emanuel, Barack Obama dhe Timothy Geithner.

Në Evropë, sipas tij, Nicolas Sarkozy kontrollon shumicën e operacioneve në Evropë dhe Afrikë.
Lindja e Mesme kontrollohet nga Benjamin Netanyahu, por jo në një shkallë të gjerë. Izraeli shërben si një shtet kukull që ndjek me bindje urdhrat e Iluminatit. Azia kontrollohet nga Vladimir Putin dhe Kina ka rënë dakord t’i dorëzojë një pjesë të fuqisë së saj Illuminatit. Ata bashkëpunojnë, por jo mjaftueshëm për t’u përfshirë plotësisht.

Ish-anëtari i Iluminatit preku edhe temën e vaksinave, ndaj planifikon të përhapë më shumë informacion për të paralajmëruar publikun se shoqëritë sekrete ekzistojnë dhe nuk janë aspak të parrezikshme. /Përgatitur nga L.Sh

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close