Gjermania ,një milon euro për FSK-në

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde ka njoftuar se me ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj kanë nënshkruar të martën marrëveshje në vlerë prej një milion euro në mbështetje të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK).

Rohde përmes një njoftimi në Facebook ka thënë se kjo marrëveshje është arritur në kuadër të Iniciativës Aftësuese dhe Përmirësuese, dhe se si e tillë do të sigurojë 10 palë rroba mbrojtëse për asgjësimin e mjeteve shpërthyese.

“Nënshkruhet marrëveshja në mbështetje të FSK-së në vlerë prej një milion euro me ministrin Armend Mehaj. Sot, si pjesë e Iniciativës sonë Aftësuese dhe Përmirësuese, #Ertüchtigungsinitiative: Gjermania do të sigurojë 10 kostume mbrojtëse për Asgjësimin e Mjeteve Shpërthyese (EOD) dhe dy automjete të rrezikshme”, ka shkruar ambasadori gjerman.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close