40 pacientë të shtrirë në QKUK e spitale për shkak të COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet rajonale në trajtim spitalor nga Covid-19 janë 15 pacientë të konfirmuar me Covid-19, përderisa 25 pacientë janë post-covid.

Sipas SHSKUK’së, me oksigjeno-terapi janë 8 pacientë, kurse në kujdes intensiv në Spitalin e Gjakovës është 1 pacientë, në  Klinikën Infektive 1 me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 9 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive,  1 pacient  me maskë  oksigjeni

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5  pacientë

Spitali i Ferizajt, 1  pacient

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close