Mbi 1.1 milionë tonë mallra u eksportuan përmes Portit të Durrësit

ATSH/ Eksportet e mallrave nga Porti i Durrësit kanë vijuar me ecurinë pozitive në këto 10 muaj të 2021 edhe në krahasim me para krizën pandemike.

Autoriteti Portual i Durrësit informoi se rritje të fortë kanë pasur eksportet e materialeve të ndërtimit e metaleve si dhe mallrave të transportuara me kontejnerë.

Në total gjatë periudhës janar-tetor u eksportuan mbi 1.1 milionë tonë mallra, ose 307,488 tonë mallra më shumë se gjatë të njëjtës periudhe të 2020-ës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close