Ministria e Shëndetësisë:Koha për vaksinim është tani

Ministria e Shëndetësisë ka kërkuar edhe njëherë nga qytetarët që të vaksinohen kundër COVID-19.

Nga kjo ministri kanë thënë se tani është koha për vaksinim për të shmangur rrezikun e shtimit të infeksioneve të reja e fatalitetit.

“Koha për vaksinim është tani, për të shmangur rrezikun e shtimit të infeksioneve të reja, reduktimin e hospitalizimeve dhe fataliteteve”, kanë shkruar nga MSH.

Në një foto të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë kanë thënë se vaksina zvogëlon me 84 për qind rrezikun e shtrimit në spital.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close