Aksion i Policisë për rastin “Subvencionet”, disa të arrestuar

Në disa Komuna të Kosovës është duke u zhvilluar aksioni policor “Subvencione 2021”.

Deri më tani ka edhe persona të arrestuar, të cilët janë përfshirë në keqpërdorimin e subvencioneve në bujqësi.

Mësohet se tashmë në Komunën e Istogut janë arrestuar disa persona lidhur me dyshimin e keqpërdorimit të subvencioneve.

KosovaPress ka tentuar të marrë një përgjigje nga Policia e Kosovës por që deri më tani nuk ka marrë asnjë përgjigje.

Kujtojmë që aksion i ngjashëm, pra për keqpërdorim të subvencioneve edhe gjatë muajit shkurt e qershor ku ishin arrestuar dhjetëra persona zyrtarë shtetërore. Disa prej të arrestuarve iu ishte caktuar masa e paraburgimit.

Në aksionin e 24 shkurtit që ishte zhvilluar në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa Komuna ishin arrestuar 12 persona me dyshimin për keqpërdorim të subvencioneve keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe marrje ryshfeti. Gjatë këtij aksioni u patën sekuestruar qindra mijëra euro të cilat ishin gjetur në shtëpitë e të arrestuarve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close