Vazhdojnë protestat në Beograd, bllokime në 53 lokacione

Protestat në Serbi po vazhdojnë edhe sot dhe masa e njerëzve po rritet.

Aktivistët në protestë sot kanë paralajmëruar bllokimin e rrugëve në Beograd, në disa lokacione, përfshirë Urën e Brankos, Gazelën, Urën e Pupinit, rrethrrotullimin e Sllavijës, Autokomandën e të tjera, shkruan lajmi.net.

Sipas Nova.rs, me përjashtim të Beogradit, protesta po mbahet në të gjithë vendin në 53 lokacione.

Bllokada po bëhet në shenjë proteste për miratimin e ligjit për shpronësimet dhe referendumin.

Pavarësisht se protesta ka përfunduar, disa protestues ende refuzojnë të largohen nga rrethrrotullimi i Sllavijës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close