Eurodeputetja Viola von Cramon :Nuk ka Kishë pravosllave serbe

Eurodeputetja Viola von Cramon në llogarinë e saj në Twitter ka shkruar se është takuar dje me Peshkopin e Kishës Ortodokse Serbe, Dioqezës së Dyseldorfit dhe gjithë Gjermanisë, Gregory .

Nga komentimet që ajo ka marrë në Twitter,ishte edhe një që thonte se Kisha Ortodokse Serbe është pro ruse.

Duke komentuar në këtë koment Raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën Viola von Cramon ka shkruar:

-Nuk ka Kishë pravosllave serbe, këto janë dioqeza autonome, për dallim nga ato katolike. Flisni me peshkopin dhe do të habiteni”, është përgjigjur ajo.

Më vonë njoftohet se ajo nga presionet ka tërhequr këtë deklarim nga llogaria e saj në Twitter!

Kisha pravosllave serbe në fakt është përçuesja mbështetsja më e madhe e interesave ruse në Ballkan,në një fare mënyre këtë e ka pohuar edhe Viola von Cramon .

/LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close