Ja në cilat vene europiane janë raportuar raste të infektimit me variantin omicron të coronavirusit

Deri më tani në Evropë janë raportuar 274 raste të infektimit me omicron, njoftoi mbrëmë ECDC.

Rastet janë raportuar në 19 vende: Austri (15), Belgjikë (11), Kroaci (3), Republika Çeke (1), Danimarkë (73), Finlandë (7), Francë (25), Gjermani (15), Greqi (3). ), Islanda (12), Irlanda (1), Italia (9), Lituania (2), Holanda (24), Norvegjia (19), Portugalia (34), Rumania (2), Spanja (7 ) dhe Suedia (11) ).

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close