Drejtori i Policisë së Kosovës takim me kreun e INTERPOLIT në SHBA

Drejtori i Policisë takim me kreun e INTERPOLIT në SHBA, diskutohet për zbatimin ndërkombëtar të ligjit

Në profilin zyrtar në Twitter të INTERPOL-it të SHBA-së njoftohet se Hughes dhe Mehmeti kanë diskutuar për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar për zbatimin e ligjit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close