El Gebali:”Njohja e Kosovës nga Egjipti nuk u aktivizua kurrë”

Edhe pse Egjipti e njohu pavarësinë e Kosovës, kjo njohje nuk u aktivizua kurrë,i paska thanë Ivica Daçiqit Presidenti i Dhomës së Përfaqësuesve të Egjiptit Hanafi El Gebali gjatë një takimi në Kairo me kryetarin e Kuvendit të Serbisë !!
 
-Pas revolucionit të popullit egjiptian, situata ka ndryshuar dhe kjo njohje nuk është aktivizuar. Ne po i kushtojmë vëmendje të madhe marrëdhënieve me Serbinë,” paska shtuar Gebali.

 

Sipas Daçiqit, Egjipti ende i përmbahet asaj që është rënë dakord disa vite më parë. Është se ata e konsiderojnë këtë çështje një rast të njohjes së ngrirë”, tha Daçiq, i cili kryeson një delegacion parlamentar të Serbisë, i cili është në një vizitë dyditore në Egjipt.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close