62 aksidente trafiku në 24 orët në Kosovë

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njofruar se ka shqiptuar 218 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID.

Ndërsa për mosrespektim të rregullave në trafik, Policia vetëm ditën e diele ka shqiptuar mbi 1157 gjoba.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur kanë ndodhur 34 aksidente me dëme materiale dhe 28 aksidente me të lënduar.

Gjithashtu është bërë e ditur se janë arrestuar 8 persona, 5 persona janë dërguar në mbajtje, 2 persona në ndalim policor.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close