Gradohet komandanti i FSK-së Bashkim Jashari

Presidentja Vjosa Osmani në një ceremoni të veçantë gradoi kreun e FSK-së, gjeneralmajor Bashkim Jashari në gradën gjenerallejtënant.

Në ceremoninë e dekorimit mori pjesë edhe kryeministri Albin Kurti, si dhe ministri i mbrojtjes, Armend Mehaj.

Presidentja Osmani-Sadriu tha se tashmë gjeneralejtënanti është graduar në gradën më të lartë.

“Sot është graduar në gradën më të lartë dhe jam e bindur si presidente dhe qeverinë dhe jam e bindur që do ta udhëhiqni me profesionalizëm dhe nder. Nami i familjes suaj që ranë për lirinë e vendit tonë, besimi juaj në presidencë dhe qeverisë, bëjnë që keni një detyrë të madhe “, shtoi Osmani-Sadriu.

Ndërkaq, Jashari ka pranuar detyrën e komandantit të përgjithshëm të FSK-së më 1 dhjetor.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close