IKSHP: Omicroni e ka shtuar intensitetin dhe është varianti dominues

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka bërë të ditur se varianti Omicron ka shtuar intensitetin dhe është bërë varianti dominues në qarkullim.

Nga IKSHPK kanë thënë se situata epidemiologjike mund të përkeqësohet edhe më shumë ditët në vazhdim.

Andaj kanë apeluar te qytetarët që të respektojnë masat Anti-COVID dhe të vaksinohen.

“Omicron është tejet ngjitës, andaj mbani maskat në çdo vend, mbani distancën mbi dy metra edhe në mjedise të hapura edhe po qe se të gjithë bartin maska!”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close