Mehmet Kraja rizgjidhet kryetar i Akademisë së Shkencave

Mehmet Kraja e ka fituar edhe një mandat në krye të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës. Atij iu ribesua detyra në Kuvendin zgjedhor të rregulltë, derisa u zgjodhën dy anëtarë të rinj në Kryesi.

Akademik Mehmet Kraja, Kryetar

Akademike Justina SH. Pula, Nënkryetare

Anëtar korrespondent Luan Mulliqi, Sekretar shkencor

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close