Orari i ndërprerjeve për vendet që s’do të kenë rrymë sot

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë ka bërë të ditur për vendet që do të mbesin sot pa rrymë.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë do të bëhet për shkak të punimeve ne rrjetin energjetik, shkruan Sinjali.

Njoftimi:

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

Pejë

1.

NS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 2 (kodi: 51000013) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, Agush Gjoci, Armend Kukleci, Bajram Curri, Bekim Berisha, Besnik Lajqi, Bill Clinton, e Uilsonit, Emrush Miftari, Esat Mekuli (një pjesë), Fatmir Ukaj (një pjesë), Hasan Cermexhia, Heronjët e Dukagjinit, Hoxhë Tasini, Hysni Zajmi, Jashar Ajdini (një pjesë), Kongresi 6 (një pjesë), Lidhja e Pejës, Mehmet Akif Peja, Papa Klementi i XI (një pjesë), Qendra Tregtare, Sali Gashi, Sali Gjuka dhe Serbeze Gashi.

Arsyeja: Vendosja e grupeve matëse pas ndërrimit të ormanit në TS 10/0.4kV.

Prizren

1.

NS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pirana  (kodi: 30034008) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Piranë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Piranë.

Punimet  nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005)  prej orës 08:00 –  08:30

Vendet: fFshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Dislokimi i trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close