“Bundesamt für Strahlenschutz”,sjell listën e telefonave më rrezatues

“Bundesamt für Strahlenschutz”, Zyra Federale Gjermane për Mbrojtjen nga Rrezatimi, ka publikuar listën e telefonave më rrezatues.
Në ditët e sotme, ne të gjithë e përdorim telefonin çdo ditë dhe ai është në dorën tonë 24 orë në ditë.

Kur jemi në punë dhe kur ecim është në xhep, kur jemi në transport është në dorë, kur jemi në shtëpi është në duart tona, kur flemë është në tavolinë pranë nesh ose diku në tjeter vend afër…

Duke qenë se ne e përdorim kaq shumë telefonin dhe ai është gjithmonë pranë nesh, lind pyetja nëse ai na dëmton, ndersa emisioni Infografik na e sjell përgjigjen sipas informacionit të dhënë nga “Bundesamt für Strahlenschutz”, Zyra Federale Gjermane për Rrezatimin. Mbrojtja.

Aktualisht, telefoni më rrezatues është Motorola Edge.

IPhone dikur ishte në krye të listës, por tani Apple e ka ndryshuar këtë dhe ata nuk janë as në Top 10.

Shihni listën e plotë:

/LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close