Mediat njoftojnë se Gjyqi i Arbitrazhit në Lozanë ka formuar këshillin e arbitrazhës në lidhje me ankesen e FF Serbe,për pranimin e F. së futbollt të Kosovës në UEFA

Siq e dini Serbia është ankuar menjëherë pas pranimit të Federates Futbollistike të Kosovës në UEFA.Dhe këtë ankesë ia ka besuar kancelarisë së avokketërve “Lansky, Ganzger & Partner”.

sport lo
Sipas pronarit të kësaj kancelarie G.Lansky e cila në emër të lidhjes së futbollit të Serbisë ka bërë ankesën në Gjyqin e Lozanës,është formuar këshilli i arbitrazhit,dhe sipas tij” ai është i sigurtë se gjyqi do të sjell një vendim që është në përputhje me rregullat”.Dhe se sipas tij gjyqi do të marr vendim për këtë qysh në këtë vit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close