Putini,kërcënon sërish.Kësaj radhe e ka me Finlandën dhe NATO-n!!

“Nëse Finlanda hyn në NATo kjo do të thotë se ushtarët finlandez kanë ndaluar së qeni të pavarur,dhe sovran në tërë kuptimin e fjalës dhe se janë bërë pjesë e infrastrukturës së NATO-s ,e cila për një çast do të gjendet mu në kufijtë e Rusisë”,Ka thënë Putin pas takimit me kolegun e tij finlandez Sauli Niinistö,dhe ka vazhduar duke thënë se shumica e trupave ruse gjenden larg nga kufiri por në rast të hyrjes sç Finlandës në NATO Rusia menjëherë do ti shtojë trupat e saja në kufi me Finlanden.

sauli-niinisto
Ai gjendet në vizitë Finlandës pasiqë Be kishte vendosur që ti vazhdojë sankcionet ekonomike Rusisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close