Pas Johnson-it,tani edhe lideri i UKIP,Nigel Farage jep dorëheqje

Lideri partisë shmë të djathtë UKIP Nigel Farage ka djhënë dorëheqje në funksionin e tij si lider.Ai njihet si njëri nga kundërshtarët më të mëdhenj dhe ma me zë që Britania ishte në BE dhe si pasojë ai ishte angazhuar shumë për daljen e Britanisë nga BE.

uki

Ai tha :”Kam dashur Britaninë time ta kem përsëri,por tani e dua jetën time ta kem përsëri”
Ai kishte dhënë dorëheqjen si shef i UKIP qysh pas zgjedhjeve të majit nga viti2015,kur nuk ishte zgjedhur si deputet.Megjithate ishte bërë pishman dhe ishte kthyer në vendin e tij të punës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close