​Mbyllet për qarkullim segmenti rrugor Vushtrri-Smrekonicë

Një pjese e rrugës Prishtinë-Mitrovicë, përkatësisht segmenti nga dalja e Vushtrrisë deri në Smrekovnicë Loti 3, është mbyllur për shkak të asfaltimit të kësaj rruge.

Njoftimi është dhënë nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës që ka bërë të ditur se rruga do të jetë e pa qarkullueshme deri më 27 mars.

Me këtë rast pjesëmarrësit në komunikacion duhet të shfrytëzojnë rrugët alternative.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close