Pulla postare Slloveni-Shqipëri, më e preferuara nga publiku

ATSH/ Pulla postare Slloveni-Shqipëri është më e preferuara nga publiku.

Lajmin e bëri të ditur sot Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, që u shpreh se kjo pullë është renditur në vendin e parë si më e preferuara nga publiku për vitin 2021.

Pulla Slloveni – Shqipëri tregon pamje nga Laguna e Nartës dhe liqeni Cerknica në Slloveni.

“Pulla postare Slloveni – Shqipëri me pamje nga Laguna e Nartës dhe Liqeni Cerknica në Slloveni është renditur në vendin e parë si më e preferuara nga publiku për vitin 2021”, theksoi MEPJ.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close