Ndryshon ora

Natën ndërmjet të shtunës 26 dhe të dielës 27 mars 2022, ora dimërore kaloi në atë verore, praktikë që rikthehet rregullisht në këtë periudhë të vitit.

Akrepat shkuan 60 minuta para.

Ndryshimi i orës është në fuqi prej vitit 1916 me gjithë kërkesat e vazhdueshme për heqjen e saj.

Ora verore do të qëndrojë në fuqi deri në fundjavën e fundit të tetorit: ndërmjet të shtunës 29 dhe të dielës 30 tetor 2022, ku akrepat do të ndryshojnë 60 minuta, duke shënuar kështu rivendosjen e orës diellore.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close