Rusët se përballojnë më luftën, shkëmbejnë karburantin me alkool

Trupat ruse shkëmbejnë karburant me alkool, thotë Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës ka pohuar të dielën se korrupsioni po ndikonte te trupat ruse të vendosura në Bjellorusi dhe se ushtarët kishin shitur karburant dhe furnizime, ose kishin shkëmbyer pajisje ushtarake me alkool.

Ushtria ukrainase pretendoi gjithashtu se Rusia kishte humbur 582 tanke, 1,664 automjete të blinduara, 294 artileri, 93 sisteme raketash të shumëfishta (MLRS), 52 sisteme anti-ajrore, 1,144 automjete të tjera tokësore dhe 73 cisterna karburanti.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close