Hakerët depërtuan në bazat e të dhënave të Ministrisë së Mbrojtjes së Federatës Ruse

Hakerët përsëri depërtuan në bazat e të dhënave të Ministrisë së Mbrojtjes së Federatës Ruse dhe shkarkuan gigabajt dokumente, shkruajnë burimet ukrainase.

Sipas tyre, një nga dokumentet “interesante” është Urdhri për mbajtjen e eventeve informative në internet.

Bazuar në dokument, duhet të theksohen 3 faktet e mëposhtme:

  • Sergei Shoigu nuk ka qenë zyrtarisht i pranishëm që nga 21 marsi;
  • Numri i ushtarëve të Federatës Ruse që dorëzohen dhe dezertojnë është i madh dhe është bërë një nga problemet kryesore të pushtuesve;
  • Propagandistët e Federatës Ruse morën një urdhër për të krijuar masivisht lajme të rreme për trajtimin çnjerëzor të të burgosurve rusë nga Forcat e Armatosura të Ukrainës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close