Mbretëria e Bashkuar nuk i lejon Serbët të organizojnë zgjedhje as në Ambasadën e Serbisë në atë vend

Britanikët bënë të njëjtën gjë sikur Kosova;i thanë jo zgjedhjeve serbe në atë vend.Por ata ndryshe nga Kosova nuk ia lejuan Serbisë as organizimin e zgjedhjeve në Ambasadën e Serbisë në Britani të madhe.

Sipas informacioneve jozyrtare, votimi për zgjedhjet e ardhshme presidenciale, parlamentare dhe lokale nuk do të mbahen në territorin e Britanisë së Madhe, sepse autoritetet atje nuk i dhanë vizë presidentit tëkëshillit serb të votimit, i cili duhej të udhëtonte për në Londër. me të gjitha materialet zgjedhore për të hapur një pikë votimi në Ambasadën e Serbisë në Londër.

Mediat shtojnë se shteti britanik nuk ka dhënë asnjëlloj spjegimi për ndalimin e zgjedhjeve serbe./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close