​Prezantohet sot hulumtimi për rregullimin ligjor të pijeve të pagazuara

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim, në bashkëpunim në bashkëpunim me Drejtorinë për Hulumtime, Bibliotekë dhe Arkiv të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të mbështetur nga Instituti Kombëtar Demokratik (NDI), organizon tryezën e diskutimit me temën: “Rregullimi ligjor i konsumimit të pijeve energjike dhe të pagazuara me sheqer të shtuar” .

Në mbledhjen e këtij komisioni që pritet të fillojë në ora 10:00 do të prezantohet hulumtimi parlamentar “Rregullimi ligjor i pijeve të pagazuara me sheqer të shtuar”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close