593 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 593 raste aktive me COVID-19. Numri më i lartë i rasteve është në Komunën e Prishtinës.

Sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK), në kryeqytet janë 172 raste aktive me koronavirus, e prirë nga Prizreni me 52 raste, Ferizaj me 47, Gjilani me 45, Klina me 32 dhe komuna tjera me dhjetëra raste.

Në raportin e fundit IKShPK njoftoi për 32 raste të reja me COVID-19.

Ndërkohë që prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.821.540 doza të vaksinës. Kurse 820.146 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë, dhe janë dhënë 99.870 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close