Kryeministri Rama: Tuneli i Llogorasë, deri tani janë hapur mbi 1200 metra

ATSH/ Në kantierin e tunelit të Llogorasë vijon puna me ritme të larta për ndërtimin e tij, ku deri tani janë hapur mbi 1200 metra.

Kryeministri Edi Rama ndau sot pamje nga puna që po bëhet për ndërtimin e këtij tuneli.

“Mirëmëngjes dhe me Tunelin e Llogorasë, ku janë hapur mbi 1200 metra me një ritëm shumë të lartë, falë edhe një formacioni gjeologjik deri këtu tejet të favorshëm për ecurinë e punës, ju uroj një ditë të mbarë”, tha Rama.

Tuneli i Llogorasë parashikohet të ketë një gjatësi prej afro 6 kilometrash, i cili nis nga ura e Shën Elizës në zonën e Dukatit deri në urën e Palasës. Sipas llogaritjeve, duke kaluar përmes tunelit prej 6 km, me një shpejtësi 50-80 km/orë, do të bëjë që kjo rrugë të përshkohet për 7-10 minuta.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close