SHBA dhuron 32 milionë dollarë shtesë për Kosovën

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani dhe drejtoresha e USAID për Kosovë, Zeinah Salahi e në prezencë të Ambasadorit Amerikan Jeffrey Hovenier, sot ka nënshkruar amandamentin e katërt të Marrëveshjes së Grantit për Objektivat Zhvillimore me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i cili parashehë fitimin shtesë të 31,994,644 dollarëve.

“Në këtë mënyrë, granti total ka arritur vlerën prej mbi 73.4 milionë dollarë. Mbështetja e vazhdueshme e Shteteve të Bashkuara në Kosovë është dëshmi e përkushtimit të qeverisë dhe popullit amerikan për të përforcuar mirëqenien e qytetarëve të Republikës së Kosovës përmes institucioneve efektive dhe llogaridhënëse. Kosova është e bekuar me aleatët e saj”, ka shkruar Osmani në “Facebook”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close