Përse po tallen me Vuçiqin?

Një tundje dore false e presidentit serb është bërë dhe objekt talljeje nga disa media.

Vuçiç përshëndette nga dritarja e një treni njerëz që nuk ekzistonin.

“Videoja e presidentit serb u bë virale pasi ai u pa duke bërë me dorë turmave… që nuk ekzistonini”, shkruan The Independent.

“Aleksandar Vuçiç dhe kryeministri hungarez Viktor Orban shënuan hapjen e linjës hekurudhore Beograd-Budapest. Ata hipën në një nga trenat e rinj dhe u bënë dorë njerëzve përmes dritares, por me kalimin e kohës pamja ndryshoi. Megjithatë, Vuçiç vazhdonte të tundte dorën pa u lodhur”.

Ndërkohë, ja si zgjodhi një televizion ta raportonte rastin, duke e shoqëruar me tallje, pasi siç u tha, kjo nuk është e para herë që e bën këtë gjë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close