Rregulla të reja në liqene

Gjatë javës së kaluar, Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka vendosur disa rregulla të reja në liqenin e Batllavës dhe atë të Badocit.

Nga Ujësjellësi thonë se janë të detyruar të zbatojnë udhëzimin administrativ të Ministrisë së Mjedisit për kriteret në zonave të mbrojtura sanitare.

Ndër ndalesat e tjera në këto Liqene janë edhe furnizimi me ujë i kafshëve, mjetet motorike të lundrimit dhe qarkullimi publik.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close