ARRSH: Qarkullimi kryhet normalisht në të gjitha akset rrugore

ATSH – I. Vata/ Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se reshjet e dëborës kanë pushuar gjatë mbrëmjes dhe qarkullimi në të gjitha akset rrugore kryet normalisht.

Reshjet kanë pushuar dhe si rezultat është stabilizuar qarkullimi rrugor i mjeteve falë ndërhyrjes së Autoriteti Rrugor Shqiptar i cili ka monitoruar situatën e akseve në të gjithë vendin.

“Gjatë natës reshjet kanë pushuar. Në Qarkun e Korçës ka pasur reshje të dobëta dëbore në lartësinë mbi 1400 m shoqëruar me temperatura të ulëta. Qarkullimi kryhet normalisht në të gjitha akset”, bën të ditur ARRSH.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close