Deputetët në IKSHPK, priten nga Ramadani

Anëtarët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale kanë nisur vizitën në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës.

Aktualisht po mbajnë një takim me drejtorin e IKSHP-së, Naser Ramadani dhe pas takimit do ketë deklaratë për medie.

Në këtë takim po marrim pjesë kryetarja e Komisionit, Fatmire Kollçaku dhe anëtarët Bekim Haxhiu, Burim Meta dhe Mirsad Shkreta.

Më pas deputetet e Kuvendit të Kosovës do të vizitojnë edhe hapësirën ku janë të vendosura vaksinat kundër COVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close