Grekët fillojnë kerkimin e gazit në detin Jon

illuan greket kerkimin per gaz ne Jon per llogari te kompanis Total France. Ky kerkim behet edhe ne pjesen tone , pa prit vendimin e Hages , sepse jane kopsit gjerat nga momenti qe Shqiperia nuk ka kontestime ndaj grekeve , u gjet zgjidhja te shkojne me dosje te perbashket sic do Greqia dhe Gjykata Kushtetuse Shqiptare mos te kete juridiksionin ta hesh poshte kete tradheti. Keshtu shiten interesat dhe territori ne mes te dites ..( pjesa me te kuqe zona e kerkimit )./Ilir Iliazi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close