Arrin ekspertiza shtesë për Astrit Deharin në Prokurorinë Speciale

Prokuroria Speciale e Kosovës ka pranuar sot ekspertizën shtesë për rastin e Astrit Deharit.

Kjo është bërë e ditur nga avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi, i cili ka thënë se pret që kjo ekspertizë ta vërtetojë atë të Institutit të Mjekësisë Ligjore të Lozanës në Zvicër, në shtator të vitit 2019, e cila ka eliminuar edhe hipotezën e vetëvrasjes së Astrit Deharit.

“Ka arritur ekspertiza shtesë në Prokurorinë Speciale te Republikës se Kosovës në lidhje me vrasjen e Astrit Deharit. Ekspertiza e Institutit te Mjekësisë Ligjore te Lozanes në Zvicër e shtatorit të vitit 2019 ka eliminuar edhe hipotezën e vetëvrasjes së Astrit Deharit dhe kanë konstatuar se :’ …Hipoteza e vetëvrasjes së z.Dehari Astrit me mjetet e paraqitura nga mjekët ligjor nuk duket e vërtetë. Për këtë arsye rrethanat e vdekjes se z.Dehari Astrit janë, sipas mendimit tonë, të përfshira me një dyshim të intervenimit të personit të tretë në procesin fatal…”, shkroi Gashi.

Gashi tha se nuk e di se çka shkruan në ekspertizën shtesë, por se është i sigurt që ekspertiza shtesë do të konfirmojë ekspertizën e shtatorit të vitit 2019.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close