Testi që zbulon nëse zemra juaj është e shëndetshme

Një zemër e shëndetshme është një nga avantazhet më të mëdha në një kohë jetese me ritëm të shpejt, ushqim të shpejtë dhe mënyrë jetese jo të shëndetshme.

Këtë test të shkurtër mund ta bëni lehtësisht në shtëpi, dhe supozohet se thjesht zbulon se në çfarë gjendje është zemra juaj, sa e shëndetshme është.

Gjithçka që duhet të bëni është të mbushni enën me ujë të ftohtë dhe të vendosni pak akull dhe ena duhet të jetë i tillë që të dy pëllëmbët të futen në të. Më pas zhytni të dyja duart në ujë dhe mbajini për 30 sekonda.

Ky test mund të ketë dy rezultate.

1. Gishtat janë të zbehtë apo edhe të kaltër – kjo zbulon probleme të mundshme me qarkullimin e gjakut në trupin tuaj dhe ka mundësi që niveli i oksigjenit në gjak të jetë i ulët. Në këtë rast, ngrohni gishtat pas testit ose masazhojini për të përmirësuar qarkullimin dhe për të kthyer ngjyrën e tyre në normale.


2. Gishtat tuaj janë skuqur– kjo është një shenjë e mirë, sepse gishtat e kuq tregojnë se nuk keni probleme me nivelet e oksigjenit në gjak dhe se zemra dhe qarkullimi i gjakut janë të shëndetshëm.


 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close