Ministri ​Mehaj: Kadetët e FSK-së kryen me sukses operacionet sulmuese dhe mbrojtëse

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se kadetët e FSK-së në kuadër të planprogramit akademik, pas pjesës teorike, ekzekutojnë taktikat, teknikat dhe procedurat (TTP) në operacionet urbane sulmuese dhe mbrojtëse, në mjedis kompleks urban.

Mehaj ka skruar në Facebook se kadetët me sukses të lartë kanë realizuar TTP-të në kuadër të forcave të kombinuara në spektrin e plotë të operacionit duke përdorur konstruktin standard të operacioneve urbane: kuptim, formësim, angazhim, konsolidim dhe tranzicion.

“Vazhdojmë tutje drejtë sukseseve të radhës”, ka shkruar ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close