COVID-19, katër pacientë me oksigjeno-terapi

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 8 pacientë nga Covid-19. Gjashtë pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 2 të tjerë post-Covid-19.

Sipas njoftimit, me oksigjeno-terapi, 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 6 pacientë

Spitali i Gjakovës, 1 pacient

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close