Lindita Nikolla dënon sulmin ndaj Policisë së Kosovës

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla ka dënuar sot sulmin ndaj Policisë së Kosovës.

“Sulmi ndaj autoriteteve të Policisë, në veri të Republikës së Kosovës, është një veprim i dënueshëm”, shprehet Nikolla në një reagim.

“Akte të tilla nuk i shërbejnë paqes, stabilitetit, sigurisë, zhvillimit dhe evropianizimit të rajonit”, theksoi Nikolla.

“Vlerësoj Misionin e NATO-s në Kosovë, KFOR, për dënimin e këtyre akteve dhe gatishmërinë për të mbështetur Policinë e Republikës së Kosovës!”, tha Nikolla.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close