Gaboi Perëndimi:Lufta në Kosovë nuk ishte e Millosheviqit,por e Serbisë!

Ka gabuar Perëndimi kur ka pretenduar se lufta e Serbisë për të mbajtur nën nënshtrim Kosovën ishte luftë e Millosheviqit,sikur që tani po gabon kur luftën për pushtimin e Ukrainës po e quan “luftë të Putinit”!

Shikone mbështetjen e lartë që Putini ka marrë për luftën pushtuese që po zhvillon në Ukrainë ,70% ,poashtu edhe mbështetjen e lartë që ende edhe sot merr lufta e millosheviqit në Kosovë nga Serbet ,prandaj nuk mundeni t’i quani këto lufta si të ;Putinit dhe të Millosheviqit,porse :Lufta të Serbisë dhe të Rusisë për të pushtuar vende të popujve të tjerë!

Me sa duket kjo ka filluar të qartësohet edhe në perëndim.Prandaj asht paralajmëruar rikonfigurim i konceptit strategjik edhe i Aleancës Atlantike edhe të Shteteve të Bashkuara përballë vendeve të këtilla.

Nuk do të luhet në kartën e “popullit të mirë dhe regjimit të keq”,mbase!!

/Xhelil Arifi

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close