Diskutohet për gjendjen e arsimit parauniversitar në nivel komunal

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport të martën do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë diskutim për gjendjen e arsimit parauniversitar në nivel komunal dhe për këtë i ftuar Samir Shahini, kryesues i Kolegjiumit për Arsim parauniversitar;

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close