Ministrja Haxhiu raporton në Komisionin për Integrim Evropian

Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu, sot do të raportojë në Komisionin për Integrim Evropian të Kuvendit të Kosovës.

Në këtë mbledhje do të bëhet edhe shqyrtimi i raportit plotësues lidhur me Projektligjin për mbrojtjen e konkurrencës, nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së dhe shqyrtimi i Projektligjit për Policinë Ushtarake në Forcën e Sigurisë së Kosovës, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close