Festivali “Zâ Fest”, në fund të korrikut në Shkodër

ATSH/ Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Edona Bilali zhvilloi sot një takim me drejtorin artistik të festivalit “Zâ Fest”, Vlashent Sata dhe Manjola Lloja.

Bilali u shpreh se ky festival tashmë është kthyer në një traditë.

“Në fund të muajit korrik pritet të mbahet për 3 ditë radhazi në Shkodër, edicioni i 6-të i këtij festivali. Shkodra është shndërruar në një pol të aktiviteteve kulturore”, tha Bilali.

Festivali, i cili ka nisur rrugëtimin 6 vite më parë, zbulon thesaret e folklorit shqiptar, duke ndërthurur muzikën, legjendat, poezinë dhe kinemanë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close