Ka filluar gërmimi për rreth kishës së pa përfunduar ortodokse pravosllave në Prishtinë,nën dyshimin se aty ka varrezë masive

Ka filluar gërmimi për rreth kishës së pa përfunduar ortodokse pravosllave të cilën e kishin ndërtuar okupatorët gjatë viteve të fundit në prishtinë,nën dyshimin se aty ka varrezë masive.

Crkva_Hrista_Spasa

Sipas raportimit të mediave gërmimi është duke u bërë në prani të forenzikëve nga Prishtina,misioni i EULEX-it si dhe atyre nga Beogradi.Të pranishëm janë edhe Prenk Gjetaj,dhe Veljko Odalović.
Kohë më parë shefi i sektorit për medicinë gjyqësore në prishtinë kishte deklaruar se tani gjurmimi mund të fillojë dhe të realizohet për shkak se EULEX-it i është vazhduar mandati.
Si shkak për gërmim janë marrë deklaratat e tre dëshmitarve të cilët diku nga drejtimi i rektoratit,kanë parë gjatë luftës një bager që po groponte gjatë natës tek portat e kësaj kishe.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close