Sandalet e njohura si Crocs Sandale,sidomos ato falsifikat janë shumë të dëmshme dhe të rrezikshme për shëndetin tuaj!!

Sandalet që vien nga kina,falsifikim i atyre të njohura si crocs sandale ,janë përplot me materiale toksike dhe kancerogjene të cilat në trup futen përmes lëkurës,del nga rezultati i hulumtimit të televizionit të tretë Gjerman WDR.

Billig 2016 Sommer Kinder Schuhe Crocs Kids Cayman (braun) - Sandalen Preis billigsten

Ky është një lajm shokant për të gjithë ne posaqërisht për familjet e varfëra tek ne të cilat në pamundësi për të blerë lloje të tjera sandalesh,me të madhe u kanë blerë fëmijëve të tyre si dhe për vete këtë lloj mjaft të përhapur edhe tek ne në Kosovë.

Në to u gjetën hidrokarbure aromatike policiklike, të cilat janë shumë kancerogjene.kështu gjashtë nga dhjetë sandalet e testuara u gjetën materie edhe atë me shumicë nga ajo sa është e lejuar.Crocs sandalet origjinale nuk kanë materie të dëmshme,por është vërtetuar për shkak të pranisë së dy tretësve munden edhe ato të shkaktojnë iritim të lëkures.

Është mirë që edhe organet tona kompetente të merren me këtë shqetësim dhe të parandaljnë shitjen e sandaleve Crocs të cilat janë falsifikate.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close