Antiamerikanizmi është antishqiptarizëm, anti Kosovë

Shkruan Fahri Xhara
Antiamerikanizmin e parë shqiptar e shfaqë Fatos Lubonja, kur në prag të bombardimeve të Serbisë nga NATO, del me një shkrim ne nje gazetë franceze dhe thotë qê Skënderbeu është serb.
Mandej me të njejtën strategji vazhdojnë mediumet e Shqiperisë bile edhe Akademikët.
Gjatë luftës së Kosovës thehet embargoja amerikane ndaj Serbisë dhe me anije cisterna i dërgohet naftë antimarkanëve serb, në portet e Malit të Zi.
Na futën ne Konferencën Islamike dhe filloi se ç’ filloi.
Së fundi antiamerikanizëm është edhe” Ballkani i Hapur” që është një hapje e rrugës së Rusisë në Adriatik.
Antiamerikanët e arsyetojnë armatimin e Serbisē me armë ruse dhe kineze si vetmbrojtje të Serbisë???..
Tani erdhi peticioni, ja se çka me të drejt shkruan Shpetim Çela:
Sa larg shkon marrëzia e një populli mercenar! 😢
Po shkruhet një peticion, prej mercenarëve të një kufome, që edhe me një këmbë në varr, u premton mercenarëve dritëshkurtër e të verbuar, një vënd pune, dhe këta mercenarë butakë e pakurrizorë,lëshohen si hienat në kërmë, dhe firmosin një peticion, ku, jo vetëm do shpërfaqin atë monstruozitetin e tyre, që vrasin edhe Nënën e tyre po tua kërkojë Kufoma,por njëkohësisht, edhe nxjerrin në pah, se kush janë fundërinat që këtë popull e mbajnë në errësirë 😢😢
Me peticionin tuaj o zvarranikë, Ambasadorja Amerikane, nuk fshin as bithën. .😂
Pa Amerikën, sot nuk do kishim as Kosovë dhe as Shqipëri! !
Ndjesë Zonja Ambasadore, këta vemje pakurrizore nuk përfaqësojnë
popullin Shqiptar Ne e duam Amerikën. .!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close